icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 06 mei 2014

Bezoek Dimence tijdens de dag van de bouw

Op zaterdag 24 mei 2014 kunt u van 10:00 tot 16:00 uur ons bouwproject Dimence te Almelo bezoeken tijdens de dag van de bouw. Dit project wordt gerealiseerd in samenwerking met Dura Vermeer Bouw Hengelo.

Dimence 3

Nieuwbouw Dimence te Almelo

Het gebouw telt vier bouwlagen. Men komt binnen in de ruime publieksomgeving, waar onder andere een restaurant, leestafel en werkplekken met internetverbinding zijn gepositioneerd.

 

Aan de achterkant van het gebouw wordt de kliniek geplaatst, verspreid over drie bouwlagen. Op de begane grond hebben de patiënten van de kliniek toegang tot een binnentuin. De patiënten op de eerste en tweede verdieping hebben toegang tot de tuin die ook op de kavel wordt geplaatst. Ook zal veel groen in het gebouw worden gecreëerd.



situatie dimence

Bouwlocatie

Het nieuwe gebouw komt in het Westdokgebied in Almelo, op locatie De Grenzen - Haven Noordzijde 45 (tegenover de rechtbank).