icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 13 april 2015

Bouwcombinatie MST naar Mozambique

Collega's van bouwcombinatie MST die momenteel werken aan de nieuwbouw in Enschede steken straks zelf de handen uit de mouwen in Mozambique.

team mozambique

'Huis aan Huis" krant

In de krant 'Huis aan Huis Enschede' van woensdag 8 april staat te lezen dat medewerkers van de bouwcombinatie MST een nieuw streekziekenhuis bouwen voor het dorp Itepela. Onze collega's Niels Slotman en Bertho Veltink zullen samen met 11 MST-bouwers vertrekken naar dit Afrikaanse dorp om zich daar nuttig te maken.

 

Een van de manieren om geld in te zamelen voor het goede doel is het geven van rondleidingen op de nieuwbouw van het ziekenhuis MST. Met een vrije gift als dank hebben zij al vele honderden euro's gespaard. Dit is echter nog niet genoeg, de helft van de benodigde 75.000 euro is bij elkaar gespaard.

 

Bekijk onderstaande link om het originele artikel te lezen.