icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 23 augustus 2012

Start verkoop Nijrees Zuid Almelo

Op woensdag 5 september gaat de officiële verkoop van start van het project Nijrees Zuid in Almelo. In totaal worden hier 47 woningen gerealiseerd en er zijn 9 vrije kavels.

Nijrees 1

Optimale ligging

De ligging van Nijrees Zuid is optimaal. Aan de ene kant dichtbij de stad, maar toch midden in de natuur. En nog eens heel goed bereikbaar. De woningen worden onder fraaie architectuur gebouwd. Het gaat om mooie ruime percelen met een riante tuin, veelal op het zuiden. Alle woningen worden voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam en efficiënt bouwen.

Start verkoop in infodag woensdag 5 september

Woensdag 5 september van 17.00 tot 20.00 bij 't Maatveld op het adres Tusveld 31-33 in Bornerbroek is er een infomiddag. Tijdens deze infomiddag wordt er een complete presentatie gegeven over het Climate Ready principe en zijn de architect, de makelaar en de aannemer aanwezig. Maak je geen zorgen over een oppas voor de kinderen, ook zij zijn van harte welkom en krijgen lekkere pannenkoeken te eten.