icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 17 maart 2015

Nieuwbouw in Doorn in verkoop

De verkoop van de zeven nieuwbouw woningen is recent van start gegaan. Dit zijn moderne geschakelde spit-level woningen met parkeren onder de woning op straatniveau.

achterzijde won
Achtergevel geschakelde koopwoning

Deze woningen aan de Beaufortweg in Doorn krijgen een hoogwaardig afwerkingsniveau en worden energiezuinig ( A++) uitgevoerd.

In het verlengde van de geschakelde woningen wordt tevens een appartementengebouw gerealiseerd met 14 huurwoningen in opdracht van Heuvelrug Wonen te Doorn. De start van de bouw van de appartementen is medio maart 2015.

voorzijde won
Voorgevel geschakelde koopwoning

Met de bouw van de koopwoningen zal wat later worden gestart. Voor vragen m.b.t. de verkoop en extra informatie over de split-level woningen kunt u zich wenden tot Karin Oskam van Drieklomp Makelaars en Rentmeester in Zeist.