HomeOver onsWerken bij Goossen Te Pas BouwStage ervaring HBO Civiele Techniek

Afstuderen bij Goossen Te Pas Bouw

In de periode van februari tot en met juli 2016 heb ik gewerkt aan een afstudeeropdracht in het kader van Samen Slimmer Bouwen bij Goossen Te Pas Bouw.

X

Als werkmaatschappij van VolkerWessels spant Goossen Te Pas Bouw zich in om haar werkprocessen op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier in te richten. Op deze manier weet de organisatie vooruitstrevend te werk te gaan en ontwikkelingen in de markt vroegtijdig op te pikken.

BIM

Tijdens mijn afstudeerperiode lag de focus op de communicatie- en overlegstructuur binnen het BIM bouwproces. Samen met mijn afstudeerpartner heb ik het onderzoek uitgevoerd en vanuit Goossen Te Pas Bouw kregen wij de ruimte, faciliteiten en hulp om te werken aan onze opdracht. Een goede samenwerking met collega’s was daarvoor van belang en de open en gemoedelijke sfeer binnen het bedrijf maakte het mogelijk het onderzoek tot een goed einde te brengen!

Gert-Jan Eilering

Samen Slimmer Bouwen

Momenteel doen zich veel ontwikkelingen voor in de bouw, waardoor er op het gebied van Samen Slimmer Bouwen nog genoeg te onderzoeken en ontwikkelen is. De volgende uitdaging voor een afstudeeropdracht is wellicht voor jou!

 

 

Gert-Jan Eilering

+