HomeOver onsWerken bij Goossen Te Pas BouwStage ervaring HBO Technische Bedrijfskunde

Stagiaire Noortje Nollen aan het woord

Hallo, mijn naam is Noortje Nollen. Ik zit in het vierde jaar van de opleiding Technische Bedrijfskunde op Saxion in Enschede. In de periode van september '14 tot en met januari '15 heb ik stage gelopen bij Goossen Te Pas Bouw. Mijn stage opdracht ging over Samen Slimmer Bouwen, ik ben hier vooral bezig geweest met het LEAN gedeelte hiervan.

Ervaring

De opleiding Technische Bedrijfskunde richt zich niet specifiek op bouwbedrijven, waardoor de bouwwereld nieuw was voor mij. Vanwege de inhoud van de stageopdracht heb ik mij mogen verdiepen in het gehele proces bij Goossen Te Pas Bouw. Hierdoor heb ik veel geleerd over hoe het gehele bouwproces en het bedrijf in elkaar zitten. Erg interessant en ik heb hier veel geleerd !

 

Noortje Nollen 2

Contact met medewerkers

Ook was er regelmatig overleg met zusterbedrijven van VolkerWessels. waardoor je weer meer mensen leert kennen en ik ook regelmatig overleg heb gehad en ervaring heb uitgewisseld met stagiaires van deze bedrijven.

Daarnaast vond ik dat de samenwerking met iedereen binnen Goossen Te Pas Bouw fijn verliep en dat er een erg prettige sfeer was binnen het bedrijf.

 

Kortom: ik heb de stageperiode bij Goossen Te Pas Bouw als een leuke en leerzame periode ervaren!

 

Groeten, Noortje Nollen

+