HomeProjecten 47 Woningen Nijrees Zuid Almelo

47 Woningen Nijrees Zuid Almelo

Misschien wel een van de mooiste projecten in Almelo. Het Nijrees Zuid. Midden in de natuur, maar ook midden in de stad. In totaal worden hier 47 woningen gerealiseerd en zijn er 9 vrije kavels beschikbaar.

Optimale ligging

De ligging van Nijrees Zuid is optimaal. Aan de ene kant dichtbij de stad, maar toch midden in de natuur. En nog eens heel goed bereikbaar. De woningen worden onder fraaie architectuur gebouwd. Het gaat om mooie ruime percelen met een riante tuin, veelal op het zuiden. Alle woningen worden voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam en efficiënt bouwen.

Unieke woningen

Deze woningen hebben een zeer diepe tuin op het zuiden, zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Bijzonder aan de huizen is dat ze helemaal climate ready zijn.
Dat betekent bijvoorbeeld vloerverwarming en een bouw volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam en efficiënt bouwen. Er is een dubbele parkeerplek en u kunt zelf een carport bouwen. Dit riante huis is ook uit te rusten met een 5e slaapkamer. Voor alle woningen geldt dat u deze helemaal naar uw eigen wensen kunt samenstellen middels ons unieke Kopers Keuze Module. De woningen zijn al vanaf € 176.000 vrij op naam.

Stand van zaken

Alle vijf-onder-een kapwoningen zijn gereed en opgeleverd. Daarnaast realiseren wij 42 rijwoningen. Hiervan zijn inmiddels 29 woningen opgeleverd. Eind 2017 zijn we gestart met de bouw van de laatste 13 woningen. Deze woningen zijn allemaal verkocht. De prognose is dat deze koopwoningen in de zomer van 2018 worden opgeleverd.

Voortgang bouw

De begane grond vloeren zijn eind 2017 gelegd. Inmiddels zijn de kalkzandsteen wanden op de begane grond gelijmd en is de verdiepingsvloer gelegd. Vervolgens start het lijmwerk van de wanden op de eerste verdieping, waarna de tweede verdiepingsvloer gelegd kan worden. De prognose is dat de woningen in het tweede kwartaal van 2018 kunnen worden opgeleverd.

Feiten & cijfers

 • Status
  verkocht / in uitvoering
 • Bouwperiode
  eind 2017 tot zomer 2018
 • Architect
  Weghorst Architectuur
 • Constructeur
  Brons Constructeurs & ingenieurs
 • Projectcategorieën
  1. Woningbouw

Meer weten over dit project?

Contact Dhr. H.J. Nijkamp »

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Eerste woningen Nijrees Zuid zijn opgeleverd

Actueel

Deze week zijn de laatste twee woningen uit fase 1 opgeleverd. De bouwperiode is voorspoedig verlopen van deze negen...

+