HomeExpertiseWoonConcepten

WoonConcepten

Wij zijn onderdeel van het VolkerWessels-concern. Als onderdeel van het VolkerWessels-concern bieden we opdrachtgevers uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines. Zo ontwikkelt VolkerWessels bouwconcepten voor de toekomst van mens, milieu en maatschappij: energiezuinig, comfortabel en met een grote individuele keuzevrijheid.

PlusWonen meisje

PlusWonen

PlusWonen is het flexibele en duurzame bouwconcept van VolkerWessels. Hiermee realiseren we betaalbare maatwerkoplossingen met een grote architectonische vrijheid. Er kunnen woonhuizen, maar ook appartementen mee worden gebouwd. In kleine aantallen of in grote series.

MorgenWonen

MorgenWonen is dé nieuwe standaard in ontwikkelen en bouwen. Binnen één dag wordt een woning in elkaar gezet. Van een leeg stuk grond naar een volledige woning, Goossen Te Pas Bouw maakt het waar.

gezin plusrenoveren

PlusRenoveren: Bewoners centraal

PlusRenoveren is het full-serviceconcept van VolkerWessels dat zich richt op de duurzame opwaardering van bestaande woningbouw. Het is een systematische benadering, compleet van advisering, begeleiding, realisatie tot en met beheer en onderhoud.

In alle stadia, van ontwerp tot uitvoering, wordt uitgebreid aandacht besteed aan de bewoners. Techniek en logistiek staan ten dienste van deze, in onze ogen, belangrijkste stakeholder.

 

Projecten

Alle projecten
+