icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

WoonConcepten

Wij zijn onderdeel van het VolkerWessels-concern. Als onderdeel van het VolkerWessels-concern bieden we opdrachtgevers uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines. Zo ontwikkelt VolkerWessels bouwconcepten voor de toekomst van mens, milieu en maatschappij: energiezuinig, comfortabel en met een grote individuele keuzevrijheid.

PlusWonen meisje

PlusWonen

PlusWonen is het flexibele en duurzame bouwconcept van VolkerWessels. Hiermee realiseren we betaalbare maatwerkoplossingen met een grote architectonische vrijheid. Er kunnen woonhuizen, maar ook appartementen mee worden gebouwd. In kleine aantallen of in grote series.

MorgenWonen

MorgenWonen is dé nieuwe standaard in ontwikkelen en bouwen. Binnen één dag wordt een woning in elkaar gezet. Van een leeg stuk grond naar een volledige woning, Goossen Te Pas Bouw maakt het waar.