icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 17 november 2015

Westerdok Winning Workplace Award 2015

Op 10 november is de Winning Workplace Award uitgereikt. Dimence groep is winnaar geworden met het gebouw Westerdok.

gevel

Deze Award wordt elke twee jaar uitgereikt aan bedrijven die op een vooruitstrevende manier invulling geven aan trends en ontwikkelingen op de kantoorgebruikersmarkt. Dit jaar stond het thema productiviteit centraal. Hierbij besteedde de jury voornamelijk aandacht aan hoe huisvesting en de fysieke werkplek concreet bijdragen aan de doelstellingen van een organisatie.

Realisatie door BC Dura Vermeer/ Goossen Te Pas Bouw

Na een bezoek van de vakjury aan Westerdok waren ze onder de indruk. Alles in Westerdok draait erom patiënten zo goed mogelijk te helpen. Het gebouw valt als een jasje om de zorg heen. De ontwikkelingscombinatie Almelo 2010, een samenwerking van KondorWessels Projecten en Dura Vermeer Bouw Hengelo, heeft het gebouw Westerdok ontwikkeld en Bouwcombinatie Dura Vermeer/ Goossen Te Pas was verantwoordelijk voor de realisatie.