icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 06 januari 2016

Nieuwbouw MST wordt in gebruik genomen

Na een gedegen voorbereiding is het nu zover. Op 7, 8 en 9 januari verhuist MST Enschede naar de nieuwbouw aan het Koningsplein in hartje Enschede.

1.luchtfoto

Op 10 januari worden de deuren geopend van deze nieuwbouw die is gerealiseerd door de aannemerscombinatie Dura Vermeer, Trebbe en Goossen Te Pas Bouw.

Het nieuwe gebouw is via een rolpad vanuit de H.J. van Heek parkeergarage bereikbaar.

5.interieur
Tijdens de bouw

Het nieuwe MST.

Bijna alles is anders in het nieuwe MST. De vaste bezoekuren zijn afgeschaft, voor de angstige of onrustige patiënt bestaat de mogelijkheid dat de partner of mantelzorger blijft slapen. Het ontbijt is voor niets, voor de warme maaltijd moet wel betaald worden.

Op 7 januari 2016 worden 7800 medische apparatuur, 10.000 verhuisdozen en 800 grote verhuisbakken verhuisd naar de nieuwbouw, deze moeten ’s avonds allemaal over zijn. De meest spannende dag voor iedereen is zaterdag, dan worden alle patiënten overgebracht.

Wij wensen alle medewerkers van MST Enschede een voorspoedige verhuizing toe.