icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 10 december 2013

Het Rhenense Hof is geopend!

Het Rhenense Hof in Rhenen is op 2 december feestelijk geopend. Met een show van licht, muziek en vuurwerk werd het complex geopend. Er waren ongeveer 200 genodigden, met de bewoners als belangrijkste gasten. De bouw heeft bijna drie jaar geduurd.

Rhenense hof opening

De openingshandeling werd met een druk op de knop verricht door de gedeputeerde van de Provincie Utrecht, de heer De Vries. Mevrouw Juch, huurder bij de Rhenense Woningstichting en de heer van der Lippe (voorzitter VvE koopappartementen) assisteerden hem, samen met wethouder Henk van den Berg, Marcel Schipper (VolkerWessels Vastgoed) en Martijn Rink (Rhenense Woningstichting).

De aanwezigen waren het er over eens dat Het Rhenense Hof een aanwinst voor de gemeente Rhenen is. In opdracht van VolkerWessels Vastgoed BV bouwde Goossen te Pas Bouw er 94 appartementen, een parkeergarage en winkels. De meeste appartementen zijn verkocht en onder andere Albert Heijn, De Goudreinet en Gall en Gall hebben zich in Het Rhenense Hof gevestigd.