HomeNieuws Ondertekening overeenkomst Het Activum te Hoogeveen

Ondertekening overeenkomst Het Activum te Hoogeveen

Actueel

Dinsdag 30 juni 2015 hebben wethouder Gert Vos en Dinand van den Berg van Goossen Te Pas Bouw uit Enschede, een VolkerWessels onderneming, de bouw- en aannemingsovereenkomst voor de bouw van Het Activum op locatie van het toekomstige sporthalcomplex getekend.

ondertekening overeenkomst Het Activum

Wethouder Vos: ‘Na de opening van de nieuwe atletiekbaan op de campus onderwijs en sport in het Bentinckspark is dit de volgende mijlpaal. Een mooi project, ook voor de lokale werkgelegenheid. Naast Goossen Te Pas Bouw werken namelijk ook Hunebouw en Zuidema b.v. uit Hoogeveen aan Het Activum.

Over Het Activum

Het Activum bestaat uit twee sporthallen en een gymzaal (samen acht zaaldelen), met een sportcafé. Deze zijn overdag bestemd voor sportonderwijs, ’s avonds en in het weekend zijn ze beschikbaar voor sportverenigingen en (sport)evenementen. Het Activum is meer dan sport. Zo is er ruimte voor fysiotherapie en buurtactiviteiten. Deze brede invulling van het Bentinckspark past bij de regiofunctie van Hoogeveen.  De oplevering van Het Activum is naar verwachting in de zomer van 2016.

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Hoogste punt Activum is bereikt

Actueel

Onlangs is het hoogste punt bereikt van het project Sportcomplex Het Activum te Hoogeveen. Dit project bouwen wij in...

+