icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 27 augustus 2012

PlusRenoveren digitaal gepresenteerd

Het nieuwe renovatieconcept van VolkerWessels heeft een eigen website. PlusRenoveren legt daarop uit wat het concept is om oude woningen in een nieuw (energiezuinig) jasje te steken. Dat gaat snel en eenvoudig. Bewoners kunnen in het eigen huis blijven en zitten er binnen een week weer warmpjes bij.

Duurzame opwaardering

PlusRenoveren is een full-serviceconcept dat zich richt op de duurzame opwaardering van bestaande woningbouw, met name gericht op woningcorporaties. Het is een systematische benadering, compleet van advisering, begeleiding en realisatie tot eventueel beheer en onderhoud.

Stappenplan

Met behulp van een stappenplan doorloopt de klant in vier overzichtelijke stappen het volledige renovatieproces. Zo kom je tot een duurzaam eindresultaat. Binnen zeer korte tijd en tegen een scherp tarief worden de woningen aangepast. De klant bepaalt zelf aan welke eisen de nieuwe woning moet voldoen. Geen belasting voor woningcorporaties en minimale overlast voor de bewoners.

 

Meer weten? Kijk op http://www.plusrenoveren.nl/