icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 24 mei 2013

Start bouw MFA / Brede school Berflo Es

Het is zover; de bouw van de accomodatie MFA / Brede school Berflo Es gaat beginnen! Vandaag, 24 mei, is aan de Kuipersdijk het bouwbord met daarop de nieuwe naam van het gebouw onthuld: 't Berflo. Tevens is, middels een oud-Hollandse heistelling, de eerste heihandeling verricht.

Kinderen staan centraal

De Brede School Berflo Es is een brede en uitnodigende wijkvoorziening, waarbij de kinderen centraal staan. De vijf partners van de Brede School Berflo Es werken vanuit een gezamenlijke pedagogische visie. Zij willen ervoor zorgen dat de kinderen zich in een doorgaande lijn kunnen ontwikkelen.

De kinderen waren in grote getale aanwezig om de eerste heihandeling te aanschouwen. Daarnaast waren aanwezig: de vijf partners van de Brede School (Basisschool Paus Joannes XXIII, Basisschool De Wingerd, Basisschool Waarbeekschool, Stichting Kinderopvang Esrein en Spring! Peuterspeelzalen Hengelo) en de initiatiefnemer, de gemeente Hengelo.