HomeNieuws "VolkerWessels Holterberg ATB-tocht" op 14 november 2015

"VolkerWessels Holterberg ATB-tocht" op 14 november 2015

Actueel

Op zaterdag 14 november 2015 is wederom de jaarlijkse "VolkerWessels Holterberg ATB-tocht" georganiseerd door de Nijverdals FTCC '75. Goossen Te Pas Bouw, De Mors Rijssen, Koenen Bouw en Wessels Rijssen nodigen hierbij diverse partners uit, die in grote getalen komen meerijden. Ook onze medewerkers die liefhebber zijn van ATB-tochten hebben deze jaarlijkse "VolkerWessels Holterberg ATB-tocht" standaard in hun agenda staan.

 

fietsers

Het Parcours

Het is een uitdagend parcours van 35 of 55 km over de Sallandse Heuvelrug. Ook dit jaar is in samenwerking met Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten een route mogelijk gemaakt, o.a. langs plekken waar men normaal gesproken niet komen mag. De tocht door dit schitterende natuurgebied bevat single tracks, zandpaden, pittige beklimmingen en lange afdalingen.

kinderen true blue

Het goede doel

Als lid van Bedrijven Toertochten Twente (BTT) hebben wij besloten om elk jaar gezamenlijk een goed doel te steunen. Dit jaar is dat Stichting True Blue. Goossen Te Pas Bouw, onderdeel van VolkerWessels, ondersteunt dit goede doel. Stichting True Blue steunt projecten die zich richten op hulpbehoevende of kansarme kinderen in Nederland en in het buitenland. Zij willen een wezenlijk verschil maken in het leven van kinderen die ernstig ziek zijn of geen stabiele thuissituatie hebben.

 

Wilt u ook een bijdrage geven aan dit goede doel ? Dat kan door een bedrag te storten op IBAN-bankrekeningnummer: NL38INGB0001150047 t.n.v. Stichting True Blue o.v.v. VolkerWessels veldtoertocht.

+