HomeNieuws "VolkerWessels Holterberg ATB-tocht" op 10 november 2018

"VolkerWessels Holterberg ATB-tocht" op 10 november 2018

Actueel

Op zaterdag 10 november 2018 is wederom de jaarlijkse "VolkerWessels Holterberg ATB-tocht" georganiseerd door de Nijverdals FTCC '75. Goossen Te Pas Bouw, De Mors Rijssen, Koenen Bouw, Rottinghuis en Wessels Rijssen nodigen hierbij diverse partners uit, die in grote getalen komen meerijden. Ook onze medewerkers die liefhebber zijn van ATB-tochten hebben deze jaarlijkse "VolkerWessels Holterberg ATB-tocht" standaard in hun agenda staan.

 

181030 Vw Holterberg ATB tocht

Het Parcours

Het is een uitdagend parcours van 35 of 55 km over de Sallandse Heuvelrug. Ook dit jaar is in samenwerking met Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten een route mogelijk gemaakt, o.a. langs plekken waar men normaal gesproken niet komen mag. De tocht door dit schitterende natuurgebied bevat single tracks, zandpaden, pittige beklimmingen en lange afdalingen.

181030 logo BWC

Het goede doel

Als lid van Bedrijven Toertochten Twente (BTT) hebben wij besloten om elk jaar gezamenlijk een goed doel te steunen. Dit jaar is dat "Because We Carry". Goossen Te Pas Bouw, onderdeel van VolkerWessels, ondersteunt dit goede doel. "Because We Carry" is een Nederlandse organisatie die op Lesbos de meest kwetsbare vluchtelingen opvangt in CampUs Kara Tepe. "Because We Carry" is een stichting en is volledig afhankelijk van donaties en vrijwillers.

 

Wilt u ook een bijdrage geven aan dit goede doel ? Dat kan door een bedrag te storten op IBAN-bankrekeningnummer: NL76INGB0652240232 t.n.v. Goossen-Te Pas Bouw BV. o.v.v. "VolkerWessels veldtoertocht".

+