icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Amersfoort

48 luxe koop- en huurwoningen in Soesterkwartier

Aan de Soesterweg in Amersfoort (Noackbuurt) realiseren wij een luxe, kleinschalig nieuwbouwplan met 48 duurzame eengezinswoningen. Dit plan bestaat uit 16 koopwoningen en 32 huurwoningen

Deze energie-nota-nul koop- en huurwoningen zijn onderverdeeld in diverse typen met voor ieder wat wils: een hoekwoning of een tussenwoning? Een woning met zadeldak, dwarskap of toch extra ruim met een plat dak?

De woningen worden gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. Energie-nota-nul: het levert zoveel energie op dat een gezin dat bewust met energie omgaat, geen energiekosten hoeft te hebben! In Noackbuurt woon je heerlijk comfortabel in een wijk die klaar is voor de toekomst.

Voor meer informatie en inschrijving; Noackbuurt

Links

Website MorgenWonen: MorgenWonen

Inschrijven Koop- of huurwoning: Vrijblijvend inschrijven 

 

AI 4D Appartementen_20190930.jpg
Artist impression

30 Appartementen

Op het terrein van de voormalige Koninklijke Naock realiseren wij ook 30 sociale huurappartementen. De bouw hiervan is gestart in januari 2021 en prognose oplevering is in het vierde kwartaal van 2021.