icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Almelo

47 Woningen Nijrees Zuid

Misschien wel een van de mooiste projecten in Almelo. Het Nijrees Zuid. Midden in de natuur, maar ook midden in de stad. In totaal worden hier 47 woningen gerealiseerd en er waren 9 vrije kavels beschikbaar.

Status
Opgeleverd
Bouwperiode
eind 2017 tot juli 2018 (laatste fase)
Architect
Weghorst Architectuur
Constructeur
Brons Constructeurs & ingenieurs

Optimale ligging

De ligging van Nijrees Zuid is optimaal. Aan de ene kant dichtbij de stad, maar toch midden in de natuur. En nog eens heel goed bereikbaar. De woningen worden onder fraaie architectuur gebouwd. Het gaat om mooie ruime percelen met een riante tuin, veelal op het zuiden. Alle woningen worden voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam en efficiënt bouwen.

Unieke woningen

Deze woningen hebben een zeer diepe tuin op het zuiden, zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Bijzonder aan de huizen is dat ze helemaal climate ready zijn.
Dat betekent bijvoorbeeld vloerverwarming en een bouw volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam en efficiënt bouwen. Er is een dubbele parkeerplek en u kunt zelf een carport bouwen. Dit riante huis is ook uit te rusten met een 5e slaapkamer. Voor alle woningen geldt dat u deze helemaal naar uw eigen wensen kunt samenstellen middels ons unieke Kopers Keuze Module. De woningen zijn al vanaf € 176.000 vrij op naam.

Stand van zaken

Alle twee-onder-een kapwoningen zijn gereed en opgeleverd. Daarnaast realiseerden wij 42 rijwoningen. Hiervan zijn 29 woningen in 2017 opgeleverd. Eind 2017 zijn we gestart met de bouw van de laatste 13 woningen. Deze koopwoningen zijn in juli 2018 opgeleverd.