HomeProjecten 82 woningen St. Josephbuurt

82 woningen St. Josephbuurt

Almelo

Het meest bijzondere nieuwbouwproject van Almelo.

Unieke lokatie

Gelegen tussen de Ootmarsumsestraat en het Almelo-Nordhorn-kanaal, in de nabijheid van goede basisscholen en de winkels aan het Eskerplein. Luxe woningen in een typische Tuindorpsfeer, met de rijke sfeer van de jaren '30. Met bijzondere accenten en een overvloed aan varianten. Gebouwd op historische grond, vlak bij alle belangrijke voorzieningen, ruim van opzet en perfect bereikbaar, ook financieel (prijzen vanaf € 224.000,- VON). Mis deze unieke kans niet. Voor meer informatie, kijk op www.stjosephbuurt.nl. Welkom in de St. Josephbuurt!

Eerste steen legging

Samen met woningstichting Sint. Joseph en de toekomstige bewoners van de laatste fase van de St. Josephbuurt heeft Goossen Te Pas Bouw dinsdag 17 april 2018 op feestelijke wijze stil gestaan bij de voortgang van de bouw van hun nieuwe woningen.

 

Na een woord van welkom door Gilbert Wils van Sint Joseph wordt in aanwezigheid van alle genodigden de eerste steen van de acht sociale huurwoningen gelegd. Wethouder Alex Langius en directeur-bestuurder Claudia Beumer van woningstichting Sint Joseph plaatsen de eerste steen. Tijdens dit officiële moment is het voor de aanwezigen mogelijk om de woningen in aanbouw van de buitenzijde te bekijken.

Oplevering laatste fase

De eerste woningen van de laatste fase van de in totaal 82 woningen zijn eind juni 2018 opgeleverd. Eind augustus is een volgende serie van 5 woningen feestelijk opgeleverd.

 

Feiten & cijfers

 • Bouwperiode/ Status
  Start september 2017
 • Ontwikkeling
  Goossen Te Pas Bouw en Woningstichting St. Joseph
 • BouwConcept
  PlusWonen
 • Projectcategorieën
  1. Woningbouw

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Feestelijke handeling St. Josephbuurt in Almelo

Actueel

Samen met woningstichting Sint Joseph en de toekomstige bewoners van de laatste fase van de St. Josephbuurt heeft Goossen Te...

Eerste fase St. Josephbuurt opgeleverd

Actueel

De eerste fase van de St. Josephbuurt is opgeleverd. In totaal 22 woningen. Alle woningen zijn verkocht of...

+