icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Almelo

Centrumplan Haven Zuid

Goossen Te Pas Bouw realiseert in de Almelose binnenstad het project Centrumplan Haven Zuid.

Status
Opgeleverd
Opdrachtgever
Urban Interest Ontwikkeling B.V.
Constructeur
Aveco de Bondt
Architect
Buro van der Goes/ SUM+ Architecten
Bouwcombinatie
Goossen Te Pas Bouw en Dura Vermeer Hengelo

Het Centrumplan Haven Zuid omvat de nieuwbouw van commerciële ruimten en 42 appartementen te Almelo. Tussen de winkels op de begane grond en de appartementen is een parkeerzone gesitueerd die aansluit op het bestaande parkeerdek. Haven Zuid vormt samen met de Koornmarkt, winkelcentrum De Galerij en een gedeelte van de Grote Straat hét kernwinkelgebied van Almelo. 

Bewust bouwen

Tijdens de bouw willen we ervoor zorg dragen dat we met elkaar bewust bouwen aan de bouw en haar omgeving. Dat wil zeggen dat onze medewerkers op dit project bewust zijn van hun impact op e mensen in de omgeving. We willen ons dan ook gedragen als "goede buur" waarbij we vooraf communiceren met de omgeving en haar bewoners. Daarnaast zullen we professioneel met klachten omgaan en dit zo goed mogelijk oplossen.

Artikel in vakbladen

In het magazine "Bouwen in het Oosten" editie augustus 2018  en in "Stedenbouw" staat een mooi artikel over ons project Haven Zuid Almelo.