icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Eilermarke

Nieuwbouw De Uitkijk in Enschede

In het plan De Uitkijk bouwen we, in combinatie, de laatste 10 twee-onder-één kapwoning in de Enschedese wijk Eilermarke.

Bouwperiode
mei 2015 - november 2015
Opdrachtgever
De Uitkijk VOF te Enschede
Architect
TS Architecten te Vorden

De woningen hebben extra ruimte op de begane grond door standaard een uitbouw van 1,80 meter met dubbele openslaande tuindeuren grenzend aan een royale tuin. Verder heeft de woning een complete luxe hoekkeuken. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een ruime badkamer met luxe sanitair van Villeroy & Boch en tegelwerk. De 2e verdieping is een grote en volwaardige zolder met dakraam, uitstekend te gebruiken als bijvoorbeeld hobbyruimte of waar een 4e slaapkamer te realiseren is.

De woningen zijn ontworpen onder architectuur door TS Architecten te Vorden met warme chique uitstraling. De gevel wordt opgebouwd uit bruin-rood metselwerk in combinatie met wit keimwerk.