icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Enschede

Winkelcentrum Zuid

Het project omvat het renoveren van de bestaande passagekappen en kapconstructie van de pleinen.

Bouwperiode:
September 2016 - 1e kwartaal 2017
Opdrachtgever:
CCVE Winkelcentrum Enschede-Zuid
Architect:
4D Architecten Enter
Contructeur:
JVZ Raadgevend Ingenieursburo, Deventer

Het glazen koepeldak wordt in 6 fases door een dak met minder glas vervangen. Voordat de werkzaamheden starten is er een beschermconstructie geplaatst voor het winkelende publiek. De voorbereidingen en de werkzaamheden zijn uitgevoerd in goed overleg met de vereninging van eigenaren.