HomeProjecten De Koningshorst

De Koningshorst

Hoevelaken

Aan de rand van de dorpskern in Hoevelaken bouwen we 32 koopwoningen in het plan De Koningshorst, een ontwerp van studioWA!.

De eerste fase bestaat uit de bouw van in totaal 9 royale woningen waarvan zes twee-onder-één-kapwoningen en drie vrijstaande woningen. Gesitueerd op ruime kavels en ontsloten vanaf een secundaire weg. Standaard worden de wonigen voorzien van een luxe keuken met inbouw apparatuur en een compleet opgeleverde badkamer en toilet.

nov 2017 luchtfoto

Horstweg twee onder een kap won.jpg

vrijstaande won Type B .jpg

twee onder een kap won Type C.jpg

vrijstaande won Type B.jpg

woningen Horstweg Hoevelaken.jpg

patiowoning Type D.jpg

starters appartementen.jpg

Fase 2 woningen aan het hofje

In fase 2 wordt vanaf de Koninginneweg een nieuw hofje ontsloten. Deze fase bestaat uit 11 koopwoningen waarvan 5 levensloop-bestendige patio woningen en 6 rijwoningen. In dezelfde bouwrouting worden ook 12 huur appartementen gebouwd.

De veelzijdigheid in soort woningen is zodanig vormgegeven dat een harmonisch beeld bereikt wordt door materialen en kleuren van de woningen op elkaar af te stemmen.

In samenwerking met StudioWA! streven wij ernaar om niet alleen goede woningen te ontwerpen met een duurzame goede uitstraling, maar ook aandacht te hebben voor de vormgeving van de buurt. Wij willen hiermee bijdragen aan een blijvende kwaliteit van de woonomgeving.

Feiten & cijfers

 • Bouwperiode/ Status:
  Opgeleverd
 • Architect
  StudioWA!
 • Constructeur
  Brons Constructeurs & Ingenieurs B.V.
 • Projectcategorieën
  1. Woningbouw

Meer weten over dit project?

Contact Marko Nijland »
+