icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Intermeco

Iseldoks Doetinchem

Pal aan de Oude IJssel ontstaat een modern woongebied met water in de hoofdrol. Iseldoks staat voor wonen aan de oever van de Oude IJssel dicht bij de binnenstad van Doetinchem.

Status
Opgeleverd
Bouwperiode
december 2014 - juli 2016
Luchtfoto
Gerald Harmsen

Fase 1

Iseldoks( fase 1) wordt gerealiseerd op het voormalige Intermeco terrein. Wonen en recreëren op Iseldoks is aantrekkelijk omdat het nieuwe stadsdeel de verbinding maakt tussen de toekomstgerichte stad Doetinchem met haar historisch industrieel verleden. Het wordt een levendige en tegelijk gemoedelijke wijk waaraan het stromende water van de Oude IJssel wezenlijk bijdraagt.

In fase 1 worden woningen voor de vrije verkoop en verhuur gerealiseerd. Daarnaast komt er een parkeergarage, winkelcentrum met een supermarkt en  dagwinkels.