icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

The Gallery (Universiteit Twente)

Het voormalig gebouw van Chemische Technologie op de Universiteit Twente wordt de komende jaren herontwikkeld tot een 500 meter lange etalage voor kennisintensieve bedrijvigheid. Op de scheiding tussen de universiteitscampus en het Business & Sciencepark, midden in het groen, ontstaat dan The Gallery: centrum voor innovatieve bedrijven. Naast de noodzakelijke goede bereikbaarheid en een hoog service niveau zitten ondernemingen in The Gallery in het hart van een georganiseerde én open innovatieve omgeving.

Status
Opgeleverd
Bouwperiode
start 2011 - maart 2013

Uniek concept

The Gallery bevat hardware (fysieke ruimte om te ondernemen), smartware (directe toegang tot kennis, kapitaal en kunde) en service (voorzieningen). Deze combinatie is uniek te noemen. De drie initiatiefnemers Kennispark Twente, BTC Twente en KondorWessels Projecten brengen hier onderwijs, overheid en onderneming in een succesvol concept bijeen. De totale omvang van het project is ca. 40.000 m2, verdeeld over 4 fasen.