icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Enschede

Verbouwing WE Fashion

In het centrum van Enschede is de winkel uitgebreid met nieuwbouw aan de achterzijde en vernieuwing van de bestaande bouw.

Bouwperiode:
April 2016 - Juli 2016
Opdrachtgever:
Ronsteed Properties B.V.
Architect:
Van der Jeugd Architecten
Constructeur:
Brons Constructeur en Ingenieurs

Het hernieuwde pand is met circa 160 m2 aan de achterzijde uitgebreid, waavan zo'n 70 m2 gebruikt gaat worden als opslagruimte. De bestaande opslagruimte wordt bij de winkel getrokken en de paskamers verplaatst. De totale uitbreiding van de winkel is 193 m2. Aan de achterzijde zijn drie parkeerplaatsen voor het personeel gerealiseerd.

Het Interieur

Het hernieuwde winkelconcept kenmerkt zich door de inrichting en bouwkundige elementen van het pand. Zoals Hieke Bakker, Director Retail Operations van WE Fashion, dit mooi verwoordt: "We hebben zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de kwaliteiten van het pand. Er is een heel mooie bouwkundige structuur van betonnen kolommen en liggers. Dit ritme hebben we gebruikt. Alle installaties zijn zichtbaar. Dit hebben we gedaan om de hoogte van de winkel - 4,5 meter - nog meer te benadrukken."

Voor een impressie zie bovenstaande foto's gemaakt door Robert Tjalondo.