icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Groot onderhoud 44 won. Voortsweg te Enschede

In opdracht van Domijn voeren wij het groot onderhoud van de 44 woningen aan de Voortsweg en Voortmansweg te Enschede uit.

Status
Opgeleverd
Opdrachtgever
Woningcorporatie Domijn

PlusRenoveren

Aan de binnen– en buitenzijde van de woningen worden renovatiewerkzaamheden uitgevoerd op basis van het PlusRenoveren concept. Tevens hebben bewoners de keus om gebruik te maken van optionele duurzaamheidsmaatregelen. Het concept van PlusRenoveren is een full-serviceconcept, toegespitst op een duurzame opwaardering van bestaande woningbouw met als onderscheidend vermogen het ontwikkelen op klantwaarde waarbij de bewoners centraal staan.

Lean bouwen

In de  Bouwzone van februari 2015 staat een interessant artikel over de logistieke maatregelen tijdens dit project. Zoals het aanvoeren van bouwmaterialen te beperken tot één keer per dag. Deze vorm van just-in-time levering past perfect bij 'Lean bouwen'.